14/05/2011

Kirjotan taas tällee myöhäs näist kahen viikon tapahtumist :D

Elikkäs kertoilen nyt taas tällee kuvien avulla näistä parin viikon tapahtumista tällee kuvien avulla:


Perjantaina (vapunaatonaatto) oltiin piknikil tuol päivöläs pellol ja oli tosi kivaa ku riehuttii siel. Illal oli kyl sit vähä kylmä mut muuten oli kiva sää.


Vappuaattona eli lauantaina oltiin Soljan ja Paulan kaa tuol ulkon kiertelemäs. Siel oli tosi tyhjää ku kaikki pelkäs et rupee sataa, mut me oltiin rohkeita.


Vappupäivänä mentiin perhetuttujen luo juhlimaan vappuu ja samal emännän synttäreit. Oli ihan kivaa, vaik olin kuvitellu et siel ois tosi tylsää.


Sunnuntain lakkasin kynnet ja alotin Potter ykköstä. Aattelin et voisin nyt lukee ne ku mulle on vaa luettu ne 6 ekaa ja sen seiskan luin ite. (Sain ton sit luettuu jossai viikos)


Viikon pääst lauantaina leiriydyin tonne pihalle viltin, kirjan, kynsilakkojen ja eväiden kaa. Oli nii ihana sää ja sit äitiki puuhaili siin kasvimaalla ja sillee. Olin siel sit pari tuntii ja taisin vähä ruskettuukki.


Sunnuntaina mul oli pikaleiriytyminen, ku en oikee ehtiny olla tuol kauaa ku piti mennä tanssiin. Olin mä siel kuitenki vähä aikaa ja luin enkkuu, ku seuraavan päivän oli koe.


Illalla sit vietettiin äitienpäivää porvoossa serkuilla. Sielt ei nyt oo oikee muuta kuvaa ku noi autot ja minä, koska olin laiska..


Tiistain olin Soljan kaa ja me oltii kans pari kierrost punasta paronia Alinan ja Millan kaa :D


Keskiviikkon olin Iiriksen kaa ja oltii vaa meil ja tehtii noit rubikkei ku iskä opetti meille niit sarjoi.

Kuviksessa tein tämmösen sateenkaarijutskelin vesiväreillä, ja must siit tuli ihan kiva :) Tungin sitte tännekki kuvan et kaikki saa ihastella mun taiteellisuutta


Ja sain tehtyy rubikin kuution! Nyt voin olla ylpee ja jättää sen rauhaan ku voin sanoo et osaan tehä sen.

Nyt soi: Maailman toisella puolen - Haloo Helsinki

7 comments:

 1. mikä Soljal on kädes tos yhes kuvas? O.o :D

  ReplyDelete
 2. HEEEEEEI JEEEEEEEEE POSTAAAUUUUUS!! :D hei vähä kiva ja kuin nätti taas oot, murrur >:D <3 heh oot laittanu munki ottamii kuvii.. :') ja juu vappu oli ihana ah.... :D uutta nopeee ;D <3

  ReplyDelete
 3. ainii ja toi sun piirustus on ihan sairaaaaan hieno!! :DD<3

  ReplyDelete
 4. kiitos :DD
  koitan saada aikaseks kirjottaa huomen.. jos ehin.. ja jaksan :) :D

  ReplyDelete
 5. ja artem vois kattoo tota kuvaa paremmin, urpo kun on

  ReplyDelete
 6. kiva tyyppi miks te ootte mulle noin ilkeit ? :( yhyy ...

  ReplyDelete