03/06/2011

Movin' and shopping ♥

Nyt on torstai. TORSTAI, ei lauantai. Yritä nyt saada se päähäs ja mennä nukkumaan. No kirjotan tän postauksen ja meen sitte, tai ainaki yritän. Luultavasti valvon liian myöhään ja oon huomen väsyny. Taisiis valvoin jo, tajusin äsken et huomen pitää mennä kouluun.. Tyhmä minä. Nojaa, kohta alkaa loma ja sit saan nukkuu sydämmeni kyllyydestä <3 Mut nyt asiaan:


Eilen, eli keskiviikkona me oltiin koulun kautta (seuranani Titta, Paula, Essi ja Iiris) Your move -urheilutapahtumassa ja oli superkivaa!
Mentiin siis junalla sinne ja siellä oli sitte kaikkia lajikokeiluja, kaikkee cheerleadingista miekkailuun ja melonnasta ratsastukseen. (kuvassa olympiastaidon)
Käveltiin Titan kaa koko päivä ilman kenkiä ja jalat oli ihan järkyttävän näköset.. Kenkien jalkaanlaittaminen ja niillä käveleminen oli kyl täyttä tuskaa, ku jalat oli niin turvonneet kuumuudesta. Lisäks onnistuin palamaan rintakehästä ja tohon jäi tommonen topin kaula-aukon muotonen palanu kohta (se muuttuu kyl rusketukseks ajan myötä)


Tuolta Your movesta lähettiin joskus puol kolmen aikaan ratikalla pasilan asemalle ja sieltä sitte Titan kaa junalla Hesan keskustaan shoppailemaan.
Ensin mentiin mäkkäriin syömään ja sieltä suunnattiin Ginan kautta H&m:ään. Ostin sieltä kesämekon kympillä.
Tais olla tää mekko, mut oransseilla/punasilla pilkuilla:
http://www.hm.com/fi/product/83285?article=83285-C#article=83285-C
Tuolta sitte suunnattiin Zaraan, jonka löytämisessä oli Hiukan ongelmia, ku en muistanu missä se on. Sit ku olin just soittamassa mun serkulle ja kysymäs nii Titta tajus et sehän tietää missä se on (fiksuus?) Noo, siel Zaras oli kaikkii ihanii vaatteita.. Jotka makso IHAN liikaa (siis haloo, kuka maksaa kolmekymppii t-paidasta?) no ehkä h&m hinnat on huono vertailukohde laadun ja hinnan suhteen. En sit ostanu sielt mitään mut haluisin ehkä nää kengät.

En löytäny farkkushortsei, joist Paula sano et ne sopis mulle, mut ehkä selviin. En oo sentään nähny niitä edes netissä tai missään, nii mua ei vaivaa se, ku en tarkkaan tiiä millaset ne on.
Noh, Zaran jälkeen me suunnattiin Dinskohon ettimään Titalle gladiaattoreita ja siinä samalla mäki kattelin ittelleni sellasii. Siel oli muutamat ihan kivat, mut meen viel perjantain kattoo jostai muust kaupasta, ku mul on sillon kampaaja nii oon muutenki tonne hesaan menossa. Mutta oi ihanuus, mulle meni 38 kengät! Okei ne oli gladiaattorit eikä se oo niin ihmeellistä, mut on se sit kuitenki. Koska mulle ei koskaan mee 38 kengät ja nyt meni eikä ne ollu ees pienet! HOHHAHAA im happy! :D

Nojaa, kengänkokohuuman jälkeen matka kohti kotia 19.19. lähtevällä junalla. Me ei toki katottu raidetta väärin ja kävelty kipeillä jaloilla jonnekki perseeseen raiteelle 15. Siellä sitte huomattiin et siit lähtee E-juna Vantaankoskelle. Siinä sitte hetken ihmeteltyämme lähettiin kiroten kävelemään takasinpäin. Se meijän juna lähti sit raiteelta 5..

Ps. Nyt tulee sit lähiaikoina (/tästä eteenpäin en tiedä kuinka pitkään aikaan) vähän vähemmän/ huonolaatusempia kuvia, koska järkkärissä on joku vika et se tarkentaa vaan lähelle ja kaukana olevat jutut näyttää tolta -> Iskä soitti jonnekki kamerakorjaamoon tms. ja ne sano et ton voi ky korjaa, mut se maksaa 250€ ja se pitää lähettää korjattavaks Ruotsiin.. Toi kamera on siis varmaan kolahtanu johonki vahingossa nii se on sit menny tommoseks.. :((

No comments:

Post a Comment