23/10/2011

lomalomalomalooomaaa


Aaaaaaaa ihanaa syysloma alko ja saa sluibailla viikon eikä tarvii mennä kolmeen viikkoon kouluun ku mul on kahen viikon tetti heti siihen perään :)
Mut siis niin eilen oltiin Paulan ja Titan kaa kauneus, terveys, muoti messuilla. Oli kyl kivaa, terveyspuolel oli hyvii ruokii ja muotipuolel kivoi vaatteita, mikä nyt on tietysti hyvä asia. Me oltiin kans yhes muotinäytökses, joka oli kyl juhlanäytös eli ei ne vaatteet sillai kiinnostanu nii paljoo, mut ainaki voin nyt sanoo et oon ollu muotinäytökses. Nii ja nähtiin Saimi Hoyer ja Jani Toivola.
Käytiin noiden messujen jälkeen viel nopeesti keskustassa ku halusin mahdollisesti ostaa yhet housut mitä olin kattonu aiemmin, mut tulin sit siihen tulokseen et ne on liian lyhyet ja jätin kauppaan. Löysin kans takin ginasta, mut siel ei ollu tarpeeks pientä kokoo. MDjeen sit hyöhemmin kattoo sielt toisesta ginasta ja jos ei sielkää oo kokoi nii ostan sen sit varmaa netistä. Mut joo siis me oltiin keraval joskus 20 vaille kymmenen ja mentiin sit titalle yöks.
Tänään sit olin tanssis ja käytiin ostamas iskän kaa mulle noi kengät :) Loppupäivän on vaa möhnäilly koneella, kattonu blogeja ja muokkaillu kuvia. Huomenna ois tarkotus lähtee titan kaa valtteriin ja illalla on sit vaarin synttärit.

No comments:

Post a Comment