24/11/2011

Im alive


Noooooh oon nyt taas pitäny tässä tällästä pientä postaustaukoa joka _hieman_ venähti. On vähä nää kävijämäärät romahtanu, syyskuu 412 - lokakuu 221 - marraskuu 100. Syyskuussa jaksoin päivitellä aktiivisesti  ku oli kaikkee kuvattavaaki, mut nyt ku on tämmöstä harmaata ja masentavaa nii ei kauheesti toi ulkoilma houkuttele. Muutenki nyt lähiviikkoina on ollu ihan hirveesti kokeita, ensviikollaki päälle iskee ruotsi, enkku, yh ja bilsa. Sit onki jo joulukuu, itsenäisyyspäivätanssit (joista mul on kauhee parin etsimis-stressi), kolme konserttii ja synttärit. Joululahjojaki pitäis ostaa.. ja talvitakki.. ja lisää vaatteita, koska mun vaatekaappi on täynnä käyttämättömiä vanhoja vaatteita ja must tuntuu et mul on jokapäivä tyylii samat vaatteet. En tajuu miten mun lompakko tulee ikinä selviimään.
Mut joo, tässä parin viikon sisällä olin vielä toisen viikon siellä iskän tetissä ja sit meillä oli tommonen kolli kylässä. Ei oikeen onnistunu pentujensaaminen ku Kissi nyt on tommonen rotunsavihaaja, kuten kuvasta näkyy. Me nyt koitetaan vielä viedä se jonku kokeneemman kollin luokse kylään, jos vaikka onnistuis ku Kissi ei oo kotonaan.

Mut nyt must tuntuu et toi teksti on ihan kauheeta luettavaa, joten taidan painua pehkuihin <3 kuitenki pelaan viel tetristä Koitan löytää kuvausintoni uudestaan (vois ne lumet vaikka tulla) ja postailla useemmin, jos kiireiltäni ehdin.

ps. älkää välittäkö tosta meikitön-edustus-mökki-kuvasta, mun oli vaan pakko saada pärstäni tänne

No comments:

Post a Comment