02/12/2011

joulu, joulukuukuu


Joulukuu, eikä mulla oo suklaajoulukalenteria. Eikä täällä oo vieläkään lunta, haaveeks taitaa jäädä viimevuosien paukkupakkaset ja korkeet kinokset. Ei tunnu yhtää silt et jouluun on vaa joku kolme viikkoo (?), äskenki katoin jotai blogii sillai ''missäpäin toi oikee asuu ku siel on jo lunta?'', oikeesti tuntuu silt et ois joku lokakuu.


Joululahjatki on iha miettimättä ku ajattelee et nooooh onhan täs viel aikaa, salee mulle iskee sit sil jouluviikol kauhee paniikki ku mul ei oo mitää. Mun joululahja- / näitä haluan -listalla on lähinnä vaatteita ja meikkejä, oma kone ois kans iha jees mut sitä en oo kyl saamas (iskä vois vaik lahjottaa ton airin mulle :D). Ajattelin kans et voisin toivoo objektiivii tohon Sonyyn, mut en nyt sit tiiä et saadaaks sitä enää toimimaan (se tuli jo sielt korjauksest, mut ku yritin laittaa käsitarkennukselle nii siihen tuli ''Camera Error'' eikä se oo enää sen jälkee toiminu). Sit tietenki joululahjaks käy aina suklaa ja kaikki herkut. Oikeesti säälin mun kavereit ja sukulaisii ku niiden pitää keksii mulle joulu- ja synttärilahjoi. Mul on kauheesti mitä haluun, mun vaa pitää ostaa ne ite, eli käytännös tarviin rahaa, mut ei rahaa nyt joululahjaks voi antaa. Ehkä keksin jotain toiveita ku oikein mietin..

Nyt on onneks kauhee koerumba ohi, enää kemian ja matikan kokeet jäljel. Ihanaa ku saa hetken hengähtää ku ei tarvii kokoajan lukee kokeisiin. Ei sillee et oisin niihin kauheen ahkerasti lukenukkaa, oon vaa sluibaillu päivät ja sit lukenu yöllä ja ollu päiväl iha yliväsyny. Ajattelin et ensviikol meen joka päivä nukkuu kymmeneltä, venyttelen ja nostelen jotai painoi, syön kunnon aamu-, väli- ja iltapalan, pesen hampaat ja naaman aamuisin, enkä kato ollenkaan telkkarii tai oo koneella ja muutenki elän sillee yli hyvin. Saa nähä mitä siitki tulee ku oon nii koukus tetriksee. Aina saa yrittää.
Yritän päivittää viel viikonloppuna, saa nähä saanko koottuu jostain arkistoista jonku postauksen kasaan. Iskä on Saksassa ja ku se ei löytäny sen kameraa nii se otti sit ton mitä mä oon käyttäny. Tai no riippuu vähä monelta se sunnuntaina tulee.

Tulipa tarioitua, en ees selittäny mitään mun itsenäisyyspäivätanssiahdistuksesta. Jos jaksoit lukee tän sekavan tekstin loppuun, onnitteluni. En jaksa enää ruveta lukemaan tota läpi ja muuttamaan sitä, ehkä myöhemmin.


Ps. vaihtaisin bannerin ja lisäisin profiilikuvan, mutta ''Valitettavasti olet ylittänyt valokuvien lataamiskiintiön.'' Oon taas täs pari tuntii tapellu bloggerin kaa ♥ Tietääks joku miten saan vaihettuu noi?
Pps. ootan innolla huomista väsymystä, oonkohan ylipirtee (niinku viimeviikon maanantaina) vai masentunu (niinku tän viikon maanantaina)?

No comments:

Post a Comment