24/03/2012

häpeän.


Im sooooo sorry. Ei oo nyt tullu postailtua melkeen viikkoon, en oo uskaltautua koneelle, tiedän et sit ku tähän istun, eksyn internetin ihmeelliseen maailmaan ja tässä menee monta tuntia ennen ku saan mitään päivitettyä. En oo kuvannukkaan paljon mitään mä ku odotan vaa iskän Kiinasta tilaamia loittorenkaita et pääsen makroilee. Ne on kuulemma nyt lähetetty sieltä, et menee viel joku pari viikkoo ennen ku saan ne ihanuudet hyppysiini. Mua ei ois pitäny informoida niistä näin aikasin.

noi mekot oli kaikkee muuta ku pukevat (tsekatkaa mä tos keskel)

Tässä parin viikon aikana oon ollu tanssinäytöksessä, viettäny iltaa Paulalla sen synttäreiden merkeissä, kattelemassa laseja Tiinan kaa ja pari koettaki on ollu. Mm eilen oli bilsan koe, joka meni odotettua huonommin. Varmaan eka kerta ku oon saanu kokeen eteeni ja siinä hetkessä tajunnu etten yhtään osaa tunnistaa bakteereja tai ihon osia. Saa nyt nähä mikä siit tulee, pitää vaan toivoo ettei mun todistuksen numero nyt laske ton takii :/ Mut on mulla hyvinki menny kokeiden suhteen, sain yhn kokeesta 10- ja oon niin mielettömän ylpee siitä. Tajusin just et mul on tiistaina äikänkoe eikä mul oo kirjoi (y) Odotan innolla maanantain pänttäämistä.
Tän päivän fiiliksiin kuuluu oleellisesti mun käsien lihaksien mieletön kipu tanssin jälkeen tää on vaa pahentunu enkä voi tehä mitään ilman että se tuntuu. Luultavasti tää tuli eilisestä telinevoimistelusta ku epätoivosesti yritin kiivetä köyttä ylös, mut on noilla iltasilla punnerruksillaki jotain vaikutusta ehkä ollu. Itseasiassa huomasin eilen illalla et mulla on käsissä jotain lihaksia, ei sillee et niitä arkielämässä huomais mut jos oikeen kunnolla pullistelen nii kyl tohon pieni haba ilmestyy. Ehkä mua ei ookkaan tuomittu ruohonkorsi-kädeksi mun koko loppuelämän ajaks.

Koitan nyt ryhdistäytyä tän postailuni kanssa.

4 comments:

 1. tosi ihana blogi sulla! :)

  http://kynnett.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. sulle sopii lasit tosi hyvin :) Mmuutenki kirjotat kivasti ja kuvatki on tosi kivoi :)

  ReplyDelete
 3. kiva kuulla, kiitos! :))

  ReplyDelete