15/05/2012

"bales of staw, bubbles and a cow... what more does one need from life?"


Mulle tuli täst videosta tosi hyvä fiilis, ootan vaa kesää ja ihania rentoja päiviä. Ei tarvii huolehtia mistään ja saa vaan ottaa rennosti, hengata kavereiden kanssa, syödä jäätelöä, kuvata kauniita paikkoja, tehdä hauskoja ja outoja juttuja hetken mielijohteesta, kiertää kirppareita, lukee hyviä kirjoja, viettää koko päivä ulkona tekemättä mitään, pitää hauskaa.Oon lähiaikoina kirjotellu tosi harvoin, en vaan haluu tulla koneelle ja alkaa tekemään tätä, koska tiiän et se johtaa siihen, että valvon liian myöhään, joten yleensä sit mielummin sit jätän tekemättä ja nukun pari tuntii pidempään. Arvostaisin kovasit, jos voisitte laittaa kommenttia et tykkäisittekö enemmän, jos multa tulis useemmin postauksia, mut ne ei sit välttämättä ois niin laadukkaista ja, että kiinnostaako teitä nää mun höpöttelyt, vai pitäiskö ehkä vähentää tätä ja keskittyy enemmän kuviin? Muutenki kommentit on aina kivoja ja ois yleisesti kiva tietää et minkä takia te mun blogia luette? :) Yritän kuitenki ryhdistäytyä, mul on nyt päivisin enemmän aikaa ku harrastukset ja kohta kouluki loppuu.

6 comments:

 1. Höpöttely on aina mukavaa, mutta sun kuvat on niin ihania, että ne tässä eniten houkuttelee :) Ei tuu muuten nähtyä sun kuvia. Toi viimenen on aivan upee, ihan taianomanen, puuttuu vaan peter pan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoskiitos :) ehkä mä jatkan höpöttelyäkin, on se ihan kivaa :D

   Delete
 2. sori jos kysyn mut voisitko kertoo et miten sä saat noi kuvat tollee noin lähekkääin..
  ois kiva tietää (:(:(:(:
  ps. tosi kiva blogi sul (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. jos tarkotat noita pystyssä olevia välejä nii ne siinä oon muokannu ne kuvat valmiiks samaan kuvaan, jättäny siihen sen välin ja lisänny sen kuvan sitte tänne. noi vaakavälit sain pieniks lisäämällä css-koodin, taisin selittää sen jollekki edellisessä postauksessa et voit kattoo sieltä :)

   Delete
 3. Sulla on ihania kuvia täällä :) Ja tuo banneri on kyl tosi kiva!

  ReplyDelete
 4. Voooi että tuo kissa on söpö! :) Ja aivan ihania kuvia!

  miiakaroliina.blogspot.com

  ReplyDelete