08/05/2012

It's always been a smoke and mirrors game

oon ollu tosi luontopainotteinen lähiaikoina

Supermoon <3 on kyllä ihan sika heino kuva siitä, mut must tost tuli kyl ihan siisti, vaikkei se mitenkään kohdettaan kuvaakaan.
Oon täs viimeviikon aikana käyny kaks kertaa leffassa, ku mul oli vielä käyttämättömiä joululahjalippuja. Torstaina katsastin iskän kaa Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä ja sunnuntaina vuorossa oli Iron sky protukaverin kaa. Molemmat oli hyviä leffoja, ensimmäisenä mainittu iski muhun ehkä vähän paremmin, rautataivas oli ainaki mun senhetkiseen mielialaan vähän turhan rankka. Tänään aikasemmin päivällä tein parin kaverin kaa kouluprojektia ja viiden jälkeen oon sitte vaa möhnäilly. Matikkaa mun pitäis tänää viel kattoo ja YHki ois hyvä alottaa, torstaina mun pitäis ymmärtää politiikkaa täysin..

4 comments:

 1. pakko kysyä että mikä teema sulla on tässä blogissa? siis meinaan semmosta bloggerin teemaa, minkä voi valita tuolta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis tarkotato mallia vai väriteemaa vai mitä? :D malli on kai simple ja värit oon muokannu ite :)

   Delete
  2. Joo siis just sitä mallia :--D kun mulla on hirveet ongelmat ton blogin mallin kanssa, ja sitte kun niihin kuviin tulee se ihme kehys jos ottaa simplen niin muistatko yhtään miten sait sen pois? (sain sen jossain vaiheessa pois mutta sitten niihin kuviin jäi semmoset tyhmät välit ja nyt ne kehykset on nähtävästi tulleet takasin) kiitti paljon avusta jo etukäteen! :-)

   Delete
  3. html mä muokkasin et ne kehykset lähti, mut en enää kunnol muista, saattaa toimii jos löydät siel jonku kohan mis lukee post-body img ja border tms nii laittamallasiitä numerot nollille.. en kyl oo ees varma et lukeeks siel mitää tollast mut jos on nii voit kokeilla :D
   välit sain pois lisäämäl CSSään

   .post-body img
   {
   padding: 0;
   }

   Delete