02/05/2012

memories were the best things you ever had


Tiistaina juhlittiin siskon synttäreitä, keskiviikkona mul oli konsertti, torstaina tein yömyöhään terveystiedon läksyjä, minkä seurauksena nukuin sinä yönä kuus tuntia. Perjantaina koulussa oli vappujuhla, jossa oli pari musiikkiesitystä, palkittiin paras asu ja jaettiin ysien tittelit.
Lauantaina mun piti herätä puol kuudelta, lähtee seittemän junalla Tikkurilaan ja sieltä 7.22 matka jatku kohti Tamperetta ja tiimikoulutusta. Meijän leiri on luojan kiitos vasta heinäkuun puolessa välissä, joten meijän ei tarvinnu olla kauheen tehokkaita tuolla, koska en ois pystyny siihen noilla unilla. Ja protun perinteisiinhän kuuluu vähä uni, joten tonakin yönä nukuin sen kuutisen tuntia. Niillä fiiliksillä sitten sunnuntaina palailin takas Keravalle, missä me juhlittiin kaverin synttäreitä ja avattiin grillikausi. Su-ma ja ma-ti yöt vietin kavereilla, ku muu perhe meni mökille mut en voinu mennä ton koulutuksen takia. Vapusta en nyt jaksa kirjottaa iha vaan sen takii etten tehny oikeesti mitään siihen liittyvää, olin kaveril yötä ja me vaan katottiin telkkarii :D
Yllämainittujen tapahtumien takia en oo pahemmin ollu kotona ja oon nukkunu ihan liian vähän, joten tää postaaminen vähän taas jäi.. Mut nyt luultavasti rupeen postaamaan vähän useemmin, ku tulee taas kuvailtua ku on nii ihana sää.

2 comments:

  1. Aina niin ihastuttavia noi kynttilän puhallus-kuvat... : DDD Systerisihän täällä ... btw...

    ReplyDelete