03/12/2012

I've been challenged

haaste
Kiitos Pauliinalle haasteesta, mua ei ookaan aiemmin haastettu :)
11 asiaani:
1. Täytän kuuden päivän päästä kuustoista ja yks mun kavereista taas täyttää kuukauden päästä 17. On aina kiva ku synttäreiden lähestyessä kuulee kommenttia "ainiiiin sä oot vasta viistoista, meijän pikku vauveli tuutitutituti" :D
2. Kysyin äsken mun kaverilta, että millä kolmella sanalla se kuvais mua ja vastauksena tuli hömmörakka ja ööpöö. Toiselta kaverilta kysyessäni vastaus oli jääräpääkupliva ja höpsö.
3. Mulle on aina ollu jotenki tosi helppoo saada hyviä arvosanoja koulussa ja oonki tosi laiska opiskelija. Tätä ei ehkä ihan heti uskois ku ressussa oon ja silleen, mut oikeesti en tee läksyjä, ja yläasteella esimerkiks luin kokeisiin aina vikana iltana, nyt lukiossa siihen on tosin tullu ehkä pienoinen parannus, luinhan mä tälläki koeviikolla fysiikkaa jopa kaks päivää etuajassa :D Kemia ja hissa toisaalta jäi taas vikaan iltaan ja menin kokeisiin sitte kirjan kerran läpi silmäiltyäni (kaikenlisäks vielä puolenyön aikaan, joten vähän torkahtelin välissä). Kemiasta tuli nyt kuitenki 10- ja hissaa en vielä takasin saanu. Iskälläkin oli kuulemma aina tosi helppoa saada hyviä numeroita, että jos mulla ei näitä sen geenejä olis nii luultavasti saisin kokeista jotain seiskaa ja kasia parhaimmillaan.
4. Oon välillä tavallaan aika pihi. Ei sillä, etten kavereilleni rahaa lainailis tai muuta, mut mitä omien juttujeni ostamiseen tulee, huomaan kokoajan päivitteleväni kuinka kallista kaikissa kaupoissa on ja kirpparilla ja lidlissä taas oon ihan taivaissa ja ostelen kaikkea turhaa ihan vaan koska se on niin halpaa.
DSC08516
5. Syön välillä tosi epäsäännöllisesti ja vähän, varsinki kesällä kun ei oo edes kouluruokaa mistä tulis se vähä säännöllisyys. Esimerkiks perjantaina tajusin illalla etten ollu syöny koko päivänä oikeestaan mitään kunnon ruokaa kun en ehtiny kouluun syömään, koska juna oli ton lumikaaoksen takia myöhässä, enkä kotonakaan syöny mitään ku vanhemmat oli pikkujouluissa ja mun ois omatoimisesti pitäny tehä jotain. Iltasin kotona napostelen sit vaikka viinirypäleitä, mandariineja tai pistaasipähkinöitä  koko päivän syömisten edestä.
6. Mun kaveri sanoo mua sitrushedelmien kuningattareks ja aina konsultoi mua kaupassa että mitkä nyt on parhaita. Oon vaan syöny niin paljon kaikenmaailman klementiinejä, satsumoita ja appelsiineja että yleensä tiiän mitkä on hyviä :D
7. Tuon samaisen kaverin mukaan oon myös villapaitojen kunigatar ja ihan syystä. Mulla on valehtelematta parisenkymmentä villapaitaa ja neuletta ja mulla on oikeesti joka päivä joku villa-asia päällä. Ne on vaan niin ihanan lämpimiä ja mukavia aaaah voisin kulkea villapaidoissa (ja villasukissa) ympäri vuoden!
hiusnaama
8. Oon aina myöhässä joka paikasta, en vaan ymmärrä mikä siinä aikasinlähtemisessä on mulle niin vaikeeta. Kai mulle on vaan johonki aivojen laskoksiin juuttunu ajatus siitä, että ei haittaa jos oon pari minuuttia myöhässä. Tää on välillä vähän ongelmallista, junat kun ei pahemmin odottele. En mä onneks kyllä montaa kertaa oo junasta jääny.
9. Oon luonteeltani jotenkin sellanen rauhallinen ja rento.  En oo oikeestaan koskaan riidelly kenenkään kanssa ja musta tuntuu etten edes osais huutaa ihmisille. Jos suutun, oon yleensä vaan hiljaa ja mökötän enkä niinkään raivoo ihmisille. En myöskään stressaa kauheemmin mistään ja tuntuu et vaan löllöilen paikasta toiseen.
10. Oon kamalan aamu-uninen. En ikinä osaa herätä kunnolla kerralla vaan jään aina möngertämään sänkyyn kun siellä on niin mukavaa ja lämmintä ja nukuttaa niin paljoon. Yläasteella tää johti tosi usein siihen, et heräsin seuraavan kerran kymmenen minuuttia ennen ku piti olla koulussa.
11. Pystyn halutessani olemaan tosi nopee lähtemään liikkeelle. Esimerkiks sillon yläasteella noina aamuina kun oli kymmenen minuuttia aikaa olla koulussa, ehin sinne aina lähes ajoissa, koulumatkakin kun oli sen kolmesataa metriä. Tää johtu kyllä myös siitä, et perusmeikki oli sillon meikkivoide ja ripsari (nyt se on puuteri ja ripsari), enkä laita hiuksiani aamulla mitenkään.
DSC08090
Mitkä kolme asiaa tai esinettä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Höömm.. oikeesti varmaan jotain millä pääsisin pois sieltä, mut en haluu vastata niin tylsästi, joten sanotaan vaikka että ruokaa, jonkun veitsen tai vastaavan ja hyvää seuraa. Mikä on tällä hetkellä sun elämän suurin haave? Ehkä päästä jonnekin ulkomaille asumaan tai opiskelemaan tai jotain sitte ku oon täältä lukiosta päässy. Mitä haluaisit saavuttaa elämässäs ennen kuolemaa? Sitte joskus ku kuolen en haluu katua mitään tai ajattelella, että voikun olisin tehnyt sitä tai tätä enemmän. Haluisin ylipäätään olla tyytyväinen siihen mitä nyt sitte oonkaan saavuttanu. Mikä on elämän tarkoitus? Nauttia ja elää eikä turhia miettiä että mikä on elämän tarkotus ja mihin tää kaikki nyt on menossa ja mitä tapahtuu häh häh häh??? Ootko miettiny kumpi oli ennemmin perhonen vai toukka? Miksi? En oo kyl tätä miettiny, mut täytyy sanoo et toukka, koska toukka nyt vaan oli ensin? :D. Entä kana vai muna? Miksi? Muna oli ensin koska dinosauruksetki munii hehehhehe. Mut kananmunasta ja kanasta sanon että ei voi sanoa, koska kanat ja munat ei noin vaan tyhjästä plupsahtanu tänne niin ei voi määrittää mikä nyt sitte oli se eka kana tai muna. Tai sitte muna oli ensin, koska se eka kana oli ensin muna. Mikä on tärkein asia elämässäsi? Ehdottomasti kaverit, perhe, suku ja läheiset nyt yleensä. Mikä on ollut tähän astisen elämäsi paras hetki? Se ku synnyin höhöhöh okei ei. Sellaset hetket ku periaatteessa ei tapahdu mitään ihmeellistä, mut on vaan tosi onnellinen olo on parhaita, ei mun mielestä elämässä pitäis odottaa mitään erityisen mahtavia hetkiä, vaan just nauttii näistä pikkurippusista ympäriinsä. Olikohan tää vastaus nyt vaan mahtava tapa välttää sen parhaan hetken keksiminen? Jos saisit olla päivän vastakkaisen sukupuolen edustaja niin mitä kaikkea sä haluaisit kokeilla? Varmaan vaan hengailla muiden jätkien kanssa ja kattoo mistä ne puhuu yms. Harjaatko hampaas aamulla ennen aamupalaa vai sen jälkeen? En harjaa ja nyt hävettää... Onko sulla jotain pakkomielteitä? Mitä? En nyt tiiä onks tää ihan pakkomielle mut tosi usein huomaan et yritän kävellä samassa tahdissa vaikka jonkun mun edessä kävelevän tyypin tai mun kaverin kanssa.
DSC08538
Kysymykset:
1. Kokonimesi?
2. Millon nauroit viimeksi ja miksi?
3. Mitkä ovat kolme parasta puoltasi?
4. Mikä on aamurutiinisi?
5. Minkä väriset sukat sulla on nyt jalassa?
6. Mikä oli suurin unelmasi päiväkoti-ikäisenä?
7. Jos taloosi juoksisi nyt viisikymmenpäinen ahmalauma, mitä tekisit?
8. Kuka oli idolisi ala-asteella?
9. Mikä on lempihajusi?
10. Mikä oli viimeisin lähettämäsi tekstari (kirjoita se tähän) ja kenelle se oli?
11. Mistä olet ylpeä?
Haastettuni (näitä ei nyt oo ihan yhtätoista eikä kaikilla oo alle 200 lukijaa, mut melkein ainaki) :
DSC08106

3 comments: