06/02/2013

Oppa gangnam style!


tää on iha mahtava!
DSC00004
DSC00021
keiluu
DSC09886
DSC00038
mieeei
DSC09952
DSC09972
DSC09922

Koeviikko on ohi ja yhtä vaille kaikki kokeet saatu jo takasinki. Tätä vapauden tunnetta! Huomenna alkaa uus jakso ja lupaan alottaa taas läksyjen tekemisen nii en oo sitte koeviikolla niin pulassa ku mitä nyt olin.. Odotan ihan innolla huomista kun vaihtuu kurssit ja ihmiset ja kaikkea, ehkä tutustun taas uusiin ihmisiin!
Tänään menin vasta kaheltatoista kouluun kun oli palautuspäivä ja ah se oli niin ihanaa! Mulla oli kello soimassa 10.15 mut heräsinki jo yheksän aikoihin ja ehin sitte siinä kattella vähän telkkaria ja syödä aamupalaa rauhassa. Käpsyttelin iloisena junalle ja kouluun ja oih koko päivä meni niin hyvin. Oikeesti hyvät yöunet ja aamupala takaa hyvän tuulen koko päivälle, vaikka se niin kliseeltä kuulostaakin. Huomenna taas mennään vähän eri fiiliksellä, herätys soi kello 6.45 ja tässä mä vaan istun ja kirjottelen, kun näytön oikeessa yläkulmassa lukee 23.26. Hmmh nojaa kohta on viikonloppu ja saan taas nukkua. Ja meen tässä jaksossa maanantaisin myöhemmin kouluun, minkä pitäis ainaki vähän helpottaa sitä viikonlopun jälkeistä syöksyä kylmään arkeen.
Vikassa kuvassa ihana filmikamera jonka iskä löysi jostain laatikosta kun kyselin siltä et oisko sillä jotain toimivia filmikameroita mitä voisin käyttää. Tää kyseinen yksilö on kyllä jo sen verran vanha, että sen käyttäminen ja kuvien onnistuminen on tälläselle ensikertalaiselle mahdoton yhtälö, kun ajan myötä kultaläiskä, jonka avulla tarkennetaan on himmentyny ja ristikuva ei näy ellei oo tosi valosaa. Saan kyllä käyttööni toisen, uudemman filmikameran, siinä on automaattitarkennus ja kaikki mut se ei oo yhtä nätti :'(

No comments:

Post a Comment