17/04/2011

Tanssinäytös ja muuta mukavaa :)

No tänää sit heräsin joskus 11, kymmenen tunnin yöunien jälkeen ku eilen jäi vaa 8 tuntii ku lähettiin sinne shoppailee..
Päivä alko taas tvn katselulla ja sit jossain vaihees ovikello soi. Ja siel oli virpojia. Ja mä olin yökkärissä. Päivä jatkui paniikilla ja supernopealla pukemisella. Vedin vaa housut jalkaa ja hupparin päälle ja näytin järkyttävältä, mut ehkä ne pikkutyttöset ei välitä.
Yheltä oli sit tanssinäytöksen kenraali ja sit sen jälkeen menin pihahommiin. En omasta tahdostani, vaan koska äiti käski ku Alina oli kavereineen siivonnu sitä pihaa vapaaehtosesti pari päivää sitte..

Mun mission oli kärrätä noit lehtii, risui yms kompostiin
Kissiki pääsi ulos


Noooh kuvaussession jälkee sisälle lukemaan ussankokeeseen, joka on huomenna. Luostarilaitos, uskonpuhdistus ja muuta kiintoisaa.. En jotenki yhtää jaksais lukee siihen, nytki pitäis olla omas huonees pänttäämäs mutta kappas, tässä istun.
Puol 6 sit tanssinäytöksee. Jotenki must ei yhtää tuntunu et toi ois ollu joku esitys, eikä ees jännittäny kauheesti. Se tanssi oli muutenki jotenki lyhyt ja tyhmä. Siel pukkaris kaikki vaa lainaili toisten meikkei ja peilii ja ties mitä, ku kenelläkää ei ollu kaikkee tarvittavaa ja sen tanssin jälkee me tehtii niist mekoist bilepaidat ja mentii pihalle.
Ku tultii kotiin olin viisas ja päästin Kissin ulos ja se meni suuuuuuuuoraan puuhun, joten nappasin kameran ja lähin odottelemaan et se tulis alas..Nyt soi: Maailman toisella puolen - Haloo Helsinki

No comments:

Post a Comment