09/11/2011

tettipetti

Oon nyt ollu viime viikon ja tänki viikkon tetissä tääl iskän työpaikalla KAVAssa. Mun piti aluks mennä täks viikoks äidin työpaikalle mut oon nyt sit tänki viikon tääl. Mul on ollu itseasias ihan kivaa tääl, viime viikolla tien tollasen tiedotteen (näkyy 2. kuvassa) ja nyt oon sitte skannaillu ja arkistoinu kuvii. Periaatteessa mun pitäis tällä hetkellä arkisoida noita kuvia, mut se tyyppi jonka mulle pitäis tota näyttää ei oo tullu viel töihin, joten skannailen nyt tässä sitte ja välillä datailen. Mun tän päivän hommat on suunnilleen et välil skannailen ja välil arkistoin.
Toi tiedotteen teko oli kyl semmost hommaa et voisin jopa ehkä kuvitella tekeväni sitä työkseni, mut toi arkistointi on kyl pidemmän päälle aika tylsää hommaa. Kyl tää aika rattosasti menee ku täs samal kuuntelee radiota. Ruokaki on ollu tääl tosi hyvää, jälkkäriä ja hyvää salaattia joka päivä.
Onhan tää vähän rasittavaa joka päivä herätä viimeistään puol kaheksalta ja lähtee sitte kymmentä yli bussilla tänne Helsinkiin, varsinki ku on tottunu niihin parin minuutin koulumatkoihin nii tää tunnin matka tuntuu ihan hirveeltä. Tykkään kuitenki bussimatkailusta enemmän ku junalla menemisestä, junassa on aina kauheen hiljasta mut bussis kuuluu se moottorin ääni ja muutenki rymisee. Eiköhän tohon pitkään matkaan sit totu ku tuun varmaa käymään lukiota tääl. Ja en nyt oo taas pitkään aikaan postaillu ku ei jotenki kotiin tullessa enää houkuta toi kone ku on koko päivän istunu sen ääressä ja välillä oon menny täält suoraan harrastuksiin ja tullu sit kotiin vasta joskus seittemän aikaan, kattonu sit pari tuntii telkkarii ja menny nukkumaan.

villapaita 40e Monki, raitapaita 13 Zara, housut 25e Zara, Neule 35e Lindex, lapaset 10e Hm

2 comments:

  1. kuin sul on varaa ostaa noin kalliita vaatteita?? :O

    ReplyDelete
  2. no ei mul enää ookkaa :D

    ReplyDelete