10/04/2012

Guess what i have


Mun oli tarkotus lukee tänään teoriaa, mutta arvatkaa vaan mihin mä aikani käytin? Mun loittoputki-ihanuudet tuli. Äääää oon iha innoissani noista, voin vihdoin ottaa makrokuvii!


Tämmösellä hirviö-aparaatilla mä nää kuvat oon ottanu. Mun piti käyttää tota zoomia näiden kaa, koska normaalin objektiivin kaa piti mennä melkeen kiinni siihen, mitä oli kuvaamassa. Tolla pysty sitte ottamaan kuvia kaukaa, mutta läheltä. Eihän toi kuvaaminen mitään nopeeta oo, todellakaan. Tarkentamisessa kestää ikuisuus ja suljinaikaa piti useimmiten säätää ainaki kerran, ennen ku sen sai oikeeks. Noiden kaa pitää olla tosi valosaa, ettei kuvat oo ihan pimeitä tai tärähtäneitä. Tosin se saatto johtuu tosta objektiivistaki, ku sen aukko on 4-5.6.

Mulla on toinenki iloinen uutinen: pääsin appariks jeejee! Nyt mul on sit ohjelmaa ainaki yheks viikoks kesällä :)

Tänään oli hyvä päivä.

8 comments:

 1. VARMAAAAAAAAAAAA ihan epistä

  ReplyDelete
 2. Öööööö iha jees mäki ain tollai:)))

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia oot ottanu (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. tosi kivoja kuvia sulla. olet oikeassa sanoessasi, että järkkäri ei tee kuvaajaa, mutta toisaalta myös esimerkki siitä, ettei tarvitse ihan pro-varusteita saadakseen hyviä kuvia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii oon samaa mieltä et oikeesti hyvii kuvii voi saada vaik jollai digikameral, kuvan laatuunhan se kamera lähinnä vaikuttaa. En oo ihan varma et tajusinko ton esimerkkijutun oikein mut kiitti :)

   Delete